welkom bij

Buurten bij Bernlef

Restaurant, (wijk)activiteiten, werkplekken en meer!

 

Buurten bij Bernlef

In Bernlef vindt u een prachtig en gezellig ingerichte ruimte met een professionele keuken. Hier organiseren we verschillende buurtactiviteiten, eten (wijk)bewoners tussen de middag samen een warme maaltijd en verhuren we de ruimte voor groepsactiviteiten.

Samen eten

Het is elke dag van de week mogelijk om samen met andere (wijk)bewoners te genieten van een warme maaltijd. Tussen 12.00 en 13.00 uur bent u van harte welkom. De ingang van het restaurant vindt u aan de Venuslaan.

Menu

Van maandag t/m vrijdag worden er twee soorten soep en twee soorten hoofdmenu’s aangeboden waaruit u kunt kiezen. Daarnaast zijn er heerlijke bijgerechten te bestellen evenals een nagerecht of een luxe nagerecht. In het weekend is er keuze uit één voor, hoofd en nagerecht.

Activiteiten 

In het restaurant worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Hierbij kunt u denken aan bingo, klaverjassen en zingen bij een koor. Voor de meeste activiteiten hoeft u zich niet op te geven, maar kunt u zo aanschuiven. 

Wilt u zelf een wijkactiviteit organiseren in ons restaurant? Dat kan! Neem dan contact op met ons. 

Onze activiteiten en andere activiteiten in Paddepoel kunt u vinden op: 

Zaalverhuur

De zaal kunt u ook huren, voor bijv. een vergadering, high tea of een etentje. De ruimte is geschikt voor maximaal 80 personen en is op te delen in twee kleinere ruimtes. In de kleinste ruimte passen circa 30 personen en in de grote ruimte circa 50 personen. Een beamer en scherm zijn aanwezig, hier kunt u gebruik van maken. 

Prijs per dagdeel
arrangementen mogelijk

Catering

Wilt u dat er eten en hapjes geregeld worden? Dan is dat in overleg mogelijk!

Werken bij Buurten Bij Bernlef

WerkPro is een grote organisatie die zich bezig houdt met re-integratie, dagbesteding en maatschappelijke dienstverlening in de Noordelijke drie provincies. De vele projecten die zij uitvoeren zijn heel verschillend van aard en bedienen verschillende doelgroepen. Snuffel vooral eens rond op de vacaturebank om te kijken wat er zoal te doen valt. Buurten Bij Bernlef en wijkwerken zijn een onderdeel van WerkPro en bieden werkervaringsplaatsen in Paddepoel aan mensen die zich graag willen ontwikkelen op het gebied van werk én zich tegelijk actief willen inzetten om de Paddepoel nog weer een stukje leuker, mooier, schoner & veiliger te maken. Dubbel effect dus!

Wat hebben wij te bieden?

Wij bieden werkervaring op interessante werkplekken, begeleiding in het werk en je ontwikkeling, leuke collega’s en een divers cursusaanbod. Sommige trajecten bieden een onkostenvergoeding, andere weer niet. Dagbesteding, participatiebanen, trajecten, stages en vrijwilligerswerk behoren allemaal tot de mogelijkheden op compleet verschillende locaties: Het resutaurant Buurten Bij Bernelf, het Parrelcafe, meewerken in de Vensterschool Paddepoel, een zwerfvuilteam meewerken in de schoonmaak, . Er zijn heel veel verschillende functies om te ontdekken en te ervaren wat bij je past! Jouw ontwikkelingswensen ten aanzien van werk staan voorop. Hebben we het niet in huis? Dan gaan we het zoeken binnen onze organisatie, of andere organisaties in de wijk of stad.

CONTACT

Antaresstraat 45 (ingang Venuslaan)
050 211 25 44
ma t/m zo 9.00 - 14.00 uur 

Buurten bij Bernlef

onderdeel van