Buurten bij Bernlef

Restaurant

 

Restaurant

In Bernlef zit het prachtige buurtrestaurant, Buurten bij Bernlef. Buurten bij Bernlef is zeven dagen per week gedurende het hele jaar geopend.

Dagelijks worden er warme maaltijden verzorgd, hieronder vindt u meer informatie. Het restaurant wordt tevens gebruikt voor activiteiten en verhuur.

Maaltijd in het restaurant

Zeven dagen in de week bent u welkom tussen 12:00uur en 13:00uur om samen met anderen te dineren. De ingang van het restaurant kunt u vinden aan de Venuslaan. Van maandag t/m vrijdag worden er twee soorten soep en twee soorten hoofdmenu’s aangeboden waaruit u kunt kiezen. Daarnaast zijn er heerlijke bijgerechten te bestellen evenals een nagerecht of een luxe nagerecht. In het weekend is er keuze uit één voor, hoofd en nagerecht.

Maaltijd bezorgen

We bezorgen in de buurt kosteloos de maaltijden bij u thuis tussen 11:15uur en 12:30uur. De maaltijd wordt warm aangeleverd dus u kunt het direct nuttigen. Wilt u dat de maaltijden koud aangeleverd worden dan kunt u contact opnemen met het restaurant.

Maaltijdvergoeding

Kunt u om wat voor reden niet meer zelf koken en heeft u een laag inkomen? Dan is er voor u mogelijk een subsidieregeling. Wilt u weten hoe dit werkt dan kunt u contact opnemen met het restaurant (050-2112544).

Wijkdiners

Met regelmaat wordt erin het restaurant een wijkdiner georganiseerd. Voor deze wijkdiners kunt u zich bij het restaurant opgeven. 

CONTACT

Antaresstraat 45 (ingang Venuslaan)
050 211 25 44
ma t/m zo 9.00 - 14.00 uur 

Buurten bij Bernlef

onderdeel van