Buurten bij Bernlef

Restaurant

 

Restaurant

Ontdek restaurant Buurten bij Bernlef, het hart van de buurt waar ontmoeting en heerlijke maaltijden samenkomen. Het buurtrestaurant is er voor u: elke dag open, het hele jaar door.

In het restaurant

Iedere dag bent u tussen 12:00 en 13:00 uur welkom voor een heerlijke maaltijd in ons restaurant. Op werkdagen kunt u kiezen uit twee soorten soepen en twee hoofdgerechten, bijgerechten en heerlijke desserts. In het weekend is er keuze uit één voor, hoofd en nagerecht.

Maaltijd bezorgen

Eet u liever thuis? Wij bezorgen uw warme maaltijden kosteloos bij u thuis! Bezorgen doen wij tussen 11:15 en 12:30 uur. U kunt meteen aan tafel schuiven, want uw maaltijd is vers en warm.  Ook een koude levering is mogelijk, u kunt uw maaltijd dan zelf opwarmen. Neem contact op met ons restaurant. 

Maaltijdvergoeding

Kunt u niet meer zelf koken en heeft u een laag inkomen? Misschien komt u in aanmerking voor een vergoeding. Neem contact met ons op 050 211 25 44.

Diner voor de wijk

Bij Buurten bij Bernlef organiseren we regelmatig een wijkdiner. Schuif gezellig aan en geniet van heerlijk eten en goed gezelschap. U kunt zich eenvoudig aanmelden bij ons restaurant. 

Buurten bij Bernlef is niet zomaar een restaurant, het is een plek waar buurtbewoners samenkomen om te genieten van smakelijke maaltijden en elkaars gezelschap. 

We verwelkomen u graag! 

CONTACT

Antaresstraat 45 (ingang Venuslaan)
050 211 25 44
ma t/m zo 9.00 - 14.00 uur 

Buurten bij Bernlef

onderdeel van