Buurten bij Bernlef

Wijkwerken

Wijkwerken

De standplaats van Wijkwerken is onderdeel van de Vensterschool in Selwerd. Dit is een project voor en door wijkbewoners. Activiteiten die hieronder vallen zijn, de elektrische buurtbakfiets, het Parrelcafé, Paddepoel schoon en het beheer en schoonmaak van de Vensterschool. U kunt meedoen en- of gebruik maken van deze activiteiten.

Buurtbakfiets

Wist u dat Paddepoel een elektrische buurtbakfiets krijgt? Deze is bedoeld voor mensen die geen eigen vervoer hebben om grofvuil weg te brengen of spullen te verhuizen. Mocht u niet in staat zijn om zelf of iemand uit uw netwerk de fiets te laten besturen, kunt u tegen een kleine vergoeding hulp krijgen.

Parrelcafé

Het Parrelcafé bij zwembad de Parrel en wordt gerund al enige jaren gerund door wijkbewoners. Het Parrelcafé is in 2020 vernieuwd en zit weer strak in de lak! Na het zwemmen of tijdens het kijken bij zwemlessen kunt u hier eten en drinken krijgen.
Wilt u een kinderfeestje organiseren of een andere evenement, dat kan ook bij het Parrelcafé. Voor de mogelijkheden kunt u contact opnemen met Sandra Effing (06 10863161).

Openingstijden: maandag t/m vrijdag 14.00-17.00 uur.

Paddepoel Schoon

Leven in een schone en nette wijk draagt bij aan het woonplezier. Wijkwerken heeft dan ook een zwerfvuilteam die voornamelijk bestaat uit wijkbewoners.

Wilt u ook een steentje bijdragen? Dan kunt u contact opnemen met Sandra Effing (06 10863161).

 

CONTACT

Wijkwerken SPT
Eikenlaan 288
ma t/m vr 9.00 – 17.00 uur

Buurten bij Bernlef
Antaresstraat 45 (ingang Venuslaan)
050 211 25 44

Wijkwerken SPT

Buurten bij Bernlef

onderdeel van